Forside
Familiebilleder 1
Familiebilleder 2
Skibet
Lidt slægtshistorie
Links

Lidt om mig selv


Jeg er født i Randers 1972 d. 1. marts. Min mor var lidt bekymret over tidspunktet. Hvis jeg var blevet født en dag tidligere, ville jeg nu (2005) kun have haft 7 rigtige fødselsdage.

Verden er så stor - skulle det være min far?

Da jeg kom til verden ved tretiden på Randers Centralsygehus, var alle meget spændte på at se faderen, for jeg var meget mørk i huden og sorthåret, som om jeg havde rødder i et helt andet land. Jeg tror nok, de blev skuffet over at se, at min far så nogenlunde almindelig dansk ud.
Jeg blev døbt en søndag eftermiddag i Sct. Peders kirke i Randers.

Sådan så jeg altså ud

Min storebror var noget undersøgende

Men jeg tror, at han kan lide mig

Min mor og mig

Mor - mig - Poul

Min storebror og mig

Vi boede i et lille rækkehus på Løvetandsvej. Når jeg var for fordringsfuld eller afholdt "sangøvelser", blev jeg sat ind i spisestuen - så kunne de ikke høre mig. Kunsten har altid haft trange kår, indtil man bliver berømt eller bare kendt.
Da min far og mor begge havde fuldtidsarbejde, skulle der findes et sted for mig at være i dagtimerne. Så mine forældre satte en annonce i Amtsavisen. Og der var hundredvis af mennesker, som gerne ville være sammen med mig. Det ringede uafbrudt, fra avisen var udkommet til hen på aftenen. Til sidst ringede mor til mormor for at få lidt tid til at tænke over de mange henvendelser.
Min mors beslutning blev truffet socialt bevidst: Hun valgte en dame, som ikke havde egen telefon, som ikke anede, hvad hun skulle have i løn, og som boede et sted, hvor der var mange børnecykler uden for huset. Så måtte det være et sted, hvor børn kunne lide at være. Så min dagplejemor blev Bitten på Fuglebakken. Der var jeg, indtil vi flyttede til Brovst juli 1973.


Mig og min storebror Poul

Kan man da aldrig have lidt privatliv?

En dag havde min storebror fået til opgave at passe (på) mig. Men pludselig kom han styrtende ind til min far: "Ved I, hvor Tove er?"
Straks gik en større eftersøgning i gang. Det blev min far, der fandt mig. Jeg var steget om bord på en af de store busser - den til Ålborg!
Siden den dag har jeg været mandsopdækket!

Ung pige i huset - Helle - Anne Marie
Indbrud i børnehaven
Fru Brander
Alice og Egon
Brovst skole
Nyvangsskolen
Randers Realskole
HTX
Washington D.C.
Den Sociale Højskole, Esbjerg
De Studerendes Hus
Freddy
Oksbøl
Havbakken
Anne
Brørup
Grindsted
Lærke
Esbjerg Sygehus


Tove bliver bedt om selv at redigere med på denne side.

Vi holder meget af hinanden, hvilket uafladeligt holder os i live og hjælper os med at tro på, at verden stadig byder på fremtidsmuligheder.
--------------------------------------------------------------