Forside
Familiebilleder 1
Familiebilleder 2
Familiebilleder 3
Familiebilleder 4
Skibet
Lidt slægtshistorie
Lidt af hvert

Velkommen til vor
families hjemmeside

Det bliver fortrinsvis en familie-hjemmeside, da familien ønsker at sætte sit præg på den.
Først og fremmest er det et udtalt ønske, at der vil komme billeder af familien.Skibet

I foråret 2004 blev vi - måske nok mest jeg - grebet af tanken om en båd.Og Mariager Fjord så allermest indbydende ud. Skuespilleren Kurt Christensen havde sin båd billigt til salg, så "hvorfor ikke". Et "hvorfor" havde jo ligesom besvaret sig selv. Som tænkt, så gjort: Båden blev sat i vandet ved Hadsund Syd, hvor vi mødte de mange dejlige hjælpsomme mennesker i bådelauget der.
 
Færgehagens Bådelaug
 
Færgehagens Bådelaug

 
Færgehagens Bådelaug
 
Færgehagens Bådelaug

 
Færgehagens Bådelaug
 
Toms båd


Senere, når vandet til tider kom i oprør, begyndte vi at tænke på et lidt større fartøj med større dybgang og bedre manøvrering, når der er strøm og bølger.
En dag sidst i september blev drømmen gjort til virkelighed, og vi har nu fået tilknytning til Randers Havn med medlemskab af Sejlklubben "Fjorden".

 
Den gamle båd
 
Skuden Valeria

 
Randers havn
 
Skuden Valeria


Senere kom en mand, som gerne ville købe vores båd. Han havde tidligere selv været med til at aptere den, da den var ny.
Samtidig var en LM 27 til salg i Randers. Den købte vi. Og den har vi haft megen glæde af - sejlet Fyn rundt og til Ærø. Sommeren 2008 sejlede i Limfjorden. Den mest anstrengende tur, vi endnu har gjort, var hjemturen fra Mariager en sensommerdag. Vinden var i sydøst, og bølgerne var de højeste, vi i vort 4-årige sejlerliv har oplevet.

 
Den nye Valeria i Randers havn
 
Den nye Valeria indeni Valeria

 
Vil De vide mere . . .
 
Lillebjørn

 
En fjord, der snor sig . . . Mariager Fjord
 
Styrmand Hanne

 
Randers Fjord
 
Randers Havn