Forside
Familiebilleder 1
Familiebilleder 2
Skibet
Lidt slægtshistorie
Links

Lidt om mig selv


Født i Brovst 1977.
Jeg blev døbt en søndag i Brovst kirke, hvor min far var organist, men det er jo en helt anden historie.
Da min far og mor arbejdede hver dag, kom jeg hurtigt i dagpleje hos Tekla Deleuran. Hun var gift med min fars skoleinspektør. Han kaldte hende altid "sin lille tulipan".
Hun var meget sød og havde 3 døtre, som også tog del i pasningen af mig. Så jeg led ingen nød.
Jeg lærte snart at orientere mig i min fars værktøj med særlig forkærlighed for skruetrækkere. Det påstås, at jeg i min iver efter af forstå skruetrækkerens sande brug har bragt mig selv og andre i brandfare, når jeg skruede i de elektriske installationer.
Ved juletid 1980 flyttede vi til Randers, hvor jeg kom i Hobrovejens børnehave, efter at min mor havde gjort gældende over for de sociale myndigheder, at det var betænkeligt, at jeg hele tiden var med min far til begravelser. Han er organist i Folkekirken.
Det var en god børnehave, men jeg havde et etisk problem: man slår ikke på nogen, der er mindre end én selv. Men hvad gør man, når en mindre end én selv har bidt sig fast i ens øre?
Pædagogen Lars havde stor forståelse for problemet og fik den lille møgunge til at åbne munden, så jeg kunne slippe fri.

Nyvangsskolen
Hadsundvejens skole
Paderup Amtsgymnasium
Høvejens Børnehave
Det Vestjyske Musikkonservatorium
Anna
Liva
Nørrebro
Karin
DSB


Søren bliver bedt om selv at redigere denne side.

Vi holder meget af hinanden, hvilket uafladeligt holder os i live og hjælper os med at tro på, at verden stadig byder på fremtidsmuligheder.
--------------------------------------------------------------